Varmt varmt varmt!

Kristoffer ar pavag till flygplatsen for att hamta sitt kort som forsvann nar han tappat sin planbok, men den hittade han sen! Sa da hade han sparrat den i onodan, och var tvungen att hamta ut ett nytt!

Jag och Madde sitter har och ugglar salange, svalt iallafall! Igar var det 39 grader varmt, lite kallare idag.. 35 kanske! Har nyss checkat ut fran vart hostel, vi tankte flytta ut till Fremantle (kallas Freo av localsen) dar det ar lite mindre an i storstaden, lite mer kansla dar och folket ar annu mer trevliga, om de nu ar mojligt... Vi har varit ute dar tva ganger, riktigt skont stalle! Forsta gangen var de nan sorts kulturfestival, sa det var massor av musik och annat kewl. Coolt att se riktigt skillade didgeridoo-musiker, vore nastan att ta nagon lektion!

Ja, what else.. Jo vi badade haromdagen, inte sa jattevarmt som man forvantat sig, men de ar ju trotsallt bara tidig var har, sommarn har inte kommit an! Blir nog att dra till the beach safort kristoffer ar tillbaka och vi har flyttat in i varat nya hem!

Nu har jag inget mer att skriva tror ja.. Jo, om ni ska bo pa Billabong Hostel nangang sa ta med eget vatten! For de som ar i kranarna smakar bokstavligen POOLVATTEN! Skitackligt!

Tjululu


Kommentarer
Postat av: Carro

Kan du inte skriva lite mer om vattnet i Australien, jag ska skriva ett arbete om det (a)



Hoppas allt är bra med er annars, och SMÖRJ IN ER! :)

2010-11-26 @ 08:38:53
URL: http://cnascarro.blogg.se/
Postat av: adelinn

KOM IGEN ! uppdatering tack.

2010-12-05 @ 13:37:39
URL: http://adelinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0